Het gebeurde op een zondag

Ruim drie jaar plaatst Marceline de Waard iedere zondag een kort verhaal op haar site. Het is een mooi podium geworden dat ze deze zomer graag met andere schrijvers deelt. Ze doet dit door middel van een schrijfwedstrijd met als thema ‘Het gebeurde op een zondag’.
De prijs is een publicatie op haar website. In de maanden juni, juli en augustus plaatst ze iedere zondagochtend één van de beste/leukste/aansprekendste verhalen op haar website als het zondagverhaal van die week. Bij de publicatie geeft ze aan waarom ze dit verhaal koos en neemt ze een korte biografie op van de betreffende schrijver. In september verloot ze onder de dertien geplaatste schrijvers een exemplaar van haar bundel ‘Schandalig en andere zondagverhalen’.


Je kan je verhaal met als thema ‘het gebeurde op een zondag’ vanaf nu t/m 29 mei 2020 inzenden naar: zondagverhaal@gmail.com:

De jury bestaat uit Marceline zelf; over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 

Voor meer info, zie FB-bericht.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics