Verloren tijd (Moonreaders)

Schrijf een verhaal voor de bundel 'Verdwenen tijd' over een klein dorpje in de jaren '80 gebaseerd op het volgende uitgangspunt:

Het grote huis aan de rand van het dorp krijgt een nieuwe bewoner, die al snel de harten van de dorpsbewoners voor zich wint. Maar dan beginnen steeds meer mensen tijd te verliezen en tijdens deze verloren uren komen hun ergste nachtmerries uit. Steeds meer mensen vragen zich af of hun nieuwe medebewoner er iets mee te maken heeft. Of is hij, net als zij, ook gewoon een slachtoffer?

Waar moet het verhaal aan voldoen?

 1. Uw verhaal is een Horror verhaal voor volwassen lezers.
 2. Lever uw werk aan als Word bestand;
 3. Vermeld bovenaan uw werk uw naam, geboortedatum, e-mailadres, telefoonnummer en het aan u verstrekte deelnamenummer (Dit nummer ontvangt u als u een deelnameplek hebt gereserveerd via de webshop.);
 4. U verklaart dat het ingezonden werk van eigen hand is en geen inbreuk maakt op het auteursrecht van derden;

Waar moet op gelet worden?

 1. Deelname is gratis. Er zijn 50 deelnameplaatsen en u geeft uzelf op via de webshop. Uw bestelnummer is uw deelnamenummer.
 2. Bij het reserveren van een deelnameplek verklaart u dat u de Algemene voorwaarden en de Voorwaarden voor schrijfwedstrijden gelezen hebt!;
 3. Uw werk is niet korter dan 4000 woorden en niet langer dan 8000 woorden;
 4. Inzenden kan alleen tot de deadline van de desbetreffende schrijfwedstrijd;
 5. Mail uw werk naar contact@moonreaders.com met als onderwerp: schrijfwedstrijd, de naam van de schrijfwedstrijd zoals vermeld op de website en uw deelnamenummer. (Dus bijvoorbeeld: schrijfwedstrijd Winter 123456);
 6. U moet 18 jaar of ouder zijn om te mogen deelnemen aan een van de schrijfwedstrijden van Moonreaders.

Voor meer informatie, zie moonreaders.com.

De kleine lettertjes

 1. Bij sommige wedstrijden is de beginscène al gegegeven door Moonreaders. De scène die u vindt op moonreaders.com/schrijfwedstrijden blijft ten alle tijde eigendom van Moonreaders. U mag deze scène alleen gebruiken om de schrijfwedstrijd uit te voeren en niet voor andere doeleinden zoals het opnemen in een eigen publicatie. Moonreaders behoudt dus het auteursrecht.
 2. Met inzending van uw werk verleent u aan Moonreaders, met uitsluiting van uzelf en alle anderen, een exclusieve licentie om het door u vervaardigde werk te exploiteren, uiteraard onder vermelding van uw naam of eventueel een door u opgegeven pseudoniem. Dit recht houdt in de openbaarmaking en verveelvoudiging van het werk, in welke vorm dan ook. Dit recht is niet beperkt naar land of gebied.
 3. Moonreaders is een kleine uitgeverij. Deelname aan de schrijfwedstrijden zijn daarom beperkt. Er geldt een maximum van 50 deelnemers per wedstrijd. U kunt een plek reserveren via de webshop vanaf een bepaalde datum die vermeld wordt bij de desbetreffende schrijfuitdaging;
 1. Beoordeling van het ingezonden werk is anoniem en wordt niet over gecorrespondeerd. Behalve als uw werk de beste inzending van de desbetreffende schrijfwedstrijd is. In dat geval wordt u persoonlijk op de hoogte gesteld via mail of telefoon.
 2. Na +/- 4 tot 6 weken volgt de uitslag via Sociale Mediakanalen en op de website.
 3. Moonreaders gaat uiterst zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Zie ook onze privacy statement
 4. Moonreaders is te allen tijde bevoegd de voorwaarden voor de schrijfwedstrijd tussentijds te wijzigen of zonder opgaaf van reden de wedstrijd stop te zetten.
Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics