Uit je ervaring: Elkaar ontmoeten

Wie schrijft het meest boeiende of ontroerende korte verhaal rond het thema ‘Elkaar ontmoeten’? Vanuit de wedstrijd zal er een prachtige bundel verschijnen. Alle kwalitatief goed bevonden inzendingen worden hierin opgenomen.
Voor het mooiste verhaal is er een prijs, namelijk publicatie en een eervolle vermelding in de door ons uit te geven bundel. De winnaar krijgt de bundel, waarin zijn of haar verhaal staat, van ons cadeau, daarnaast ontvangt hij/zij een VVV-bon.
Deze schrijfwedstrijd is een initiatief van Stichting UitJeErvaring.

Deelnamevoorwaarden:

Verhalen moeten origineel van de auteur zijn en mogen niet eerder zijn gepubliceerd op andere sites, bundels of in eigen beheer zijn uitgegeven. Ook wordt het op prijs gesteld als ze niet door de schrijver worden gepubliceerd vóór de datum waarop de bundels verkrijgbaar zijn.

De verhalen dient als volgt te worden ingestuurd:

Voor meer informatie, zie uitjeervaring.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics