Columnwedstrijd "This is how we read"

Schrijf een column van ongeveer 500 woorden over een onderwerp naar keuze en mail die naar info@thisishowweread.be met als onderwerp "Column op Woensdag".

Jong, oud, ervaren, onbesuisd, verlegen of al een grote naam? Wat voor type auteur je bent, maakt niet uit. Iedereen die in het Nederlands schrijft, mag een tekst insturen die niet eerder verscheen in print of online.

Uit de columns die ons voor zaterdagmiddag 22 juni om 12u bereiken, kiezen we de shortlist.

De "This Is How We Read" redactie nomineert de columns die in de loop van de zomer worden gepubliceerd op thisishowweread.be.

Natuurlijk valt er iets te winnen. En dan hebben we het niet over de eer, het lezerspubliek en de welkome boost voor je schrijversego. De winnaar krijgt de prijs (een boekenpakket) overhandigd op een feestelijke prijsuitreiking in een Belgische boekhandel. Je moet het verslag van de editie 2017 (met het legendarische Barbie-panelgesprek) of van& editie 2018 maar bekijken om te weten dat je dat niet wil missen.

Voor meer info, zie thisishowweread.be.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics