Water en Dorst

De Schrijfschool en KADE40 organiseren samen een wel heel toepasselijke schrijfwedstrijd voor deze hete zomer. Het thema van de wedstrijd is namelijk "Water & Dorst". Stuur een kort verhaal, gedicht of spoken word-tekst van max 1000 woorden in Word of PDF formaat naar info@deschrijfschool.comZet in het documentt je naam, je woonplaats en je email-adres boven je tekst.

De jury bestaat uit Ernest van der Kwast (schrijver), Annemiek Jetten (burgemeester Vlaardingen), Rolf Eijgenraam (journalist Algemeen Dagblad), Jolanda Verbraak (coƶrdinator Educatie Bibliotheek Vlaardingen), Manou van de Zande (De Schrijfschool).

De schrijfwedstrijd is onderdeel van Festival Schrijfdorst, zondag 13 oktober, 12.00 - 19.00 u. In cultuurwalhalla KADE40, Westhavenkade 40, Vlaardingen. De zeven beste inzendingen worden gepubliceerd in een bundel met als titel "Water & Dorst". De hoofdprijs is een schrijfcursus naar keuze bij De Schrijfschool in Rotterdam.

Voor meer info, zie deschrijfschool.com.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics