Een nieuw begin - Stichting Salon Roermond

Na een jaar waarin afstand en mondkapjes ons dagelijkse leven bepaalden én beperkten, is het verlangen naar een nieuwe start misschien wel groter dan ooit. Vandaar dat Stichting Salon Roermond na de geslaagde 'CoronaSchrijfwedstrijd' een nieuwe schrijfwedstrijd wil uitschrijven voor prozaschrijver.

Het thema is ditmaal 'EEN NIEUW BEGIN'. Het stukje proza mag niet meer dan 500 woorden tellen. De titel mag in volle vrijheid worden geïnterpreteerd. De prijzenpot bestaat uit 300, 200 en 100 euro voor de drie beste inzendingen!

De inzending moet vóór 1 mei gestuurd worden naar het secretariaat van Salon Roermond (jgraus@ziggo.nl). De uitslag wordt op 1 juni verwacht.

Voor meer info, zie salonremunj.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics