Een nieuw begin (schrijvenonline.org)

Schrijf voor 7 april een ultrakort verhaal binnen het thema ‘nieuw begin’. Een ultrakort verhaal bestaat uit maximaal 99 woorden (exclusief de titel). Iedere schrijver mag één UKV per persoon inzenden. Inzenden doe je via: https://schrijvenonline.org/winnen

Jury

De jury bestaat uit de redactie van Schrijven Online, hoofdredacteur Frank Noë en auteur Jan Vantoortelboom.
Jan Vantoortelboom (1975) is auteur, columnist en docent aan De Schrijversvakschool Amsterdam en de online schrijversacademie Editio. Zijn tweede roman Meester Mitraillette werd in 2014 door DWDD verkozen tot boek van de maand.

Winnaars

De winnaars worden op 22 april bekend gemaakt op onze website, via de nieuwsbrief en onze sociale media kanalen zoals Facebook en Instagram. De winnende verhalen worden gepubliceerd in Alice in Schrijven Magazine. Daarnaast ontvangen de winnaars een bundel met zeer korte verhalen van de grootmeester van het genre: A.L. Snijders. Wij nemen contact op met de winnaars.

Voor meer informatie zie schrijvenonline.org.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics