2019-03-20
Film: Mother's Little Helpers (2019)

Gezien op 10 maart 2019, 22:00 in het Rollins Theatre te Austin, TX; IMDB / Letterboxd.

Cast Mother's Little Helpers

Drie zussen en één broer leiden elk hun eigen leven zonder veel contact te hebben met elkaar. Dat heeft vooral te maken met hun moeder die niet bepaald veel talent had voor het opvoeden van kinderen. Wanneer die moeder terminaal ziek blijkt te zijn, besluiten de vier kinderen de laatste dagen van hun moeder samen door te brengen in het ouderlijk huis.

De wedersamenstelling van het disfunctionele gezin loopt niet van een leien dakje. Zus Sadie probeert er het beste van te maken, maar moet ook aan haar eigen relatie denken nu ze eindelijk weer zwanger is na een aantal mislukte pogingen. Zus Julia doet zich anders voor dan ze in werkelijkheid is. Broer Jude kampt met een verslaving aan drugs en probeert de leegte in zijn leven op te vullen met vrijblijvende homoseksuele ontmoetingen. Jongste zus Lucy heeft een diploma geneeskunde op zak en is redelijk afstandelijk.

Toch zijn de vier op elkaar aangewezen en komen ze tot ontdekkingen die het negatieve beeld dat ze al over hun moeder hadden er niet bepaald positiever op maakt.

Queu Card: Mother's Little Helpers

Topics: film

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics