Kluger Hans: Confabulatie

Herinneringen zijn een belangrijk aspect van ons mens-zijn, ons schrijven en onze geschiedenis. Want ook onze geschiedenis bestaat al dan niet onopzettelijk uit een heleboel on- of halve waarheden. Wanneer wordt het gevaarlijk als we ons dingen foutief herinneren? En, als je in je eigen geheugen graaft, hoe zeker ben je dan van je stuk? En wij — als individu of als soort — zullen wij ‘juist’ herinnerd worden? Stuur je beste verzinsels of eerlijkste waarheden in poëzie of prozavorm naar Kluger Hans, mijmer over ons collectief geheugen in een essay of laat vermeende waarheid en herinnering in gesprek gaan in een theatertekst.

Voor meer informatie, zie klugerhans.org.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics