Gorcumse Literatuurprijs 2020/2021

Belangrijk: de inzendtermijn is verlengd naar 30 juni.

De Gorcumse literatuurprijs schrijft haar wedstrijd voor 2020/2021 uit met het thema "Wat laat je na, hoe wil je herinnerd worden?" Het thema sluit aan bij het Hugo de Grootjaar. Hij ontsnapte 400 jaar geleden in zijn boekenkist als politiek gevangene uit Slot Loevestein.
Mag je denken wat je wil, mag je geloven wat je wil? Hugo de Groot dacht erover na en veel van zijn denken is nu onderdeel van onze huidige wereldwijde wereld. Hoe kan dat? Wie was hij? Wat dacht hij?

Schrijf een verhaal of gedicht, stuur het uiterlijk 24.00 uur 1 maart 2021 in. Wie weet sta je tussen de winnaars op 21 april 2021, als de omstandigheden het toelaten, op het podium in Slot Loevestein.

De Gorcumse literatuurprijs is vanaf 12 jaar, voor Nederland en Vlaanderen.

Voor meer info, zie gorcumseliteratuurprijs.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics