Feelgood zomerschrijfwedstrijd (De Verhalenfabriek / Online Schrijfschool)

Het duurt nog even, maar de zomer komt eraan! Over een paar maanden gaat het zonnetje weer lekker schijnen, gaan de temperaturen omhoog en is het tijd om je bikini en leukste zomerjurkje uit de kast te trekken en lekker aan het strand die fijne roman te lezen. Of droom je er wel eens van om zelf dat leuke boek te schrijven?

Pak dan nu je kans en doe mee aan onze zomerse feelgood schrijfwedstrijd! Schrijf een kort verhaal in zomerse sferen en neem ons mee naar een tropisch eiland met die knappe barman van dat leuke cocktailbarretje, of een avontuurlijke kampeertrip in de Schotse Hooglanden. Of sta jij liever te dansen op een festival en beland je per ongeluk in de verkeerde tent? Of wie weet blijf je deze zomer wel lekker thuis en durf je eindelijk op die leuke buurman of -vrouw af te stappen.

Gaat jouw schrijvershart hier sneller van kloppen en begint er al iets te borrelen? Je hebt drie maanden de tijd om jouw zomerse feelgoodverhaal te schrijven. Van februari tot en met 30 april 2022 kan je jouw verhaal insturen. Het verhaal mag tussen de 20.000 en 30.000 woorden lang zijn. Het overkoepelende thema is ‘zomer’, maar voel je vrij om hier helemaal je eigen draai aan te geven zolang het in het feelgoodgenre valt!

De wedstrijd

De spelregels

Prijzen

Voor meer info, zie onlineschrijfschool.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics