deadline

Nevelkinderen (Godijn Publishing)

Datum
2020-11-02
Body

Ben jij een Fantasy en/of SciFi auteur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Of beter gezegd, naar jouw verhaal. Wie weet win jij de GP FANTASY/SCIFI AWARD 2021!

Schrijf een verhaal voor de Fantasy/SciFibundel NEVELKINDEREN
Thema: is gelijk aan de titel, nevelkinderen in de breedste zin van het woord (wees creatief!) 

De Rode Koffer (schrijverspunt.nl)

Datum
2020-07-31
Body

Schrijverspunt organiseert weer een schrijfwedstrijd! Dit keer is het thema: "De rode koffer". Het genre is vrij, zolang er ergens in het verhaal maar op de een of andere manier een rode koffer in voorkomt.

Hoe? Dat is aan jou! Laat je van de beste schrijfkant zien en schrijf een origineel verhaal. Zowel schrijfvaardigheid als originaliteit wordt gewaardeerd. Vanzelfsprekend heeft je verhaal geen schrijffouten…

De jury bestaat uit Wouter Grootenboer (Redactie Schrijverspunt) en Edith Eggenkamp (©Inspiratiewater).

De voorwaarden voor deelname zijn:

Een gedroomd verleden

Datum
2020-06-15
Body

Schrijf een kort verhaal van maximaal 1500 woorden met als onderwerp nostalgie, het idealiseren van het verleden. Het verhaal moet zich afspelen in de periode 1840-1940. De schrijver moet erin ‘nostalgiseren’, het bewust scheppen van een nostalgische sfeer door stijl, beelden, details en onderwerp.
 
Suggesties:

Ganymedes 20

Datum
2020-06-01
Body

Schrijf een fantastisch verhaal voor Ganymedes 20, een bundeling van korte verhalen en poëzie in het spectrum van Nederlandstalige fantastische literatuur, samengesteld door Paul van Leeuwenkamp in samenwerking met Remco Meisner.

Voor meer info, zie pr1ma.nl.