Consouling Sounds IIVII verhalenwedstrijd

Deze verhalenwedstrijd wordt georganiseerd door het Belgische platenlabel Consouling Sounds. Laat je inspireren door de muziek van IIVII, aka Josh Graham. Het verhaal moet een dystopische vertelling zijn geïnspireerd door zijn artistieke wereld.

Voorwaarden voor deelname:

 1. De wedstrijd is voor iedereen toegankelijk.
 2. Inzendingen zijn gelimiteerd tot 1 verhaal per persoon. 
 3. De deadline voor de wedstrijd is 17 augustus 2021. Alle inzendingen die na deze deadline gebeuren worden niet bekeken. 
 4. Ieder verhaal dient origineel te zijn en mag nog nergens gepubliceerd zijn. Verhalen die eerder gepubliceerd zijn, op gelijk welk platform, worden niet bekeken.
 5. Verhalen moeten in het Engels of het Nederlands zijn. Als het winnende verhaal in het Nederlands is geschreven, kan deze naar het Engels vertaald worden. In dat geval zullen wij de schrijver contacteren.
 6. De tekst mag niet langer zijn dan 7500 woorden en het lettertype is Calibri 12.
 7. Verhalen worden ingediend via mail naar stories@consouling.be. Inzendingen via gelijk welke andere weg worden niet bekeken. 
 8. Het verhaal wordt voorzien van een aparte voorpagina. Op deze voorpagina staat alle informatie omtrent de auteur en het verhaal (naam, titel, e-mail, aantal woorden, aantal pagina’s). De titel wordt op de hoofding van iedere pagina geplaatst.  
 9. De winnaar wordt op 10 september 2021 bekendgemaakt. 
 10. De auteur behoudt alle auteursrechten van het ingediende werk. Het winnende verhaal wordt gepubliceerd in 24 Hours of Deep Listening. Als je deelneemt aan de wedstrijd ga je ermee akkoord dat je verhaal gepubliceerd kan worden.
 11. 24 Hours of Deep Listening wordt online en in fysieke vorm uitgebracht. De winnaar zal enkele exemplaren ontvangen. Het winnende verhaal en de auteur zullen uitgelicht worden op alle platformen van Consouling Sounds.
 12. De verhalenwedstrijd wordt georganiseerd door Consouling Sounds in de hoedanigheid van vzw De Console, met als zetel Baudelostraat 11, 9000 Gent.
 13. De jury is een onafhankelijk panel van boekenwurmen, bestaande uit Mike Keirsbilck, Brecht Wille, Christophe Madelein, Lise Gosseye en Sarah Pardon.

Meer info: consouling.be

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics