Bij ons in de familie (stichting Cascade)

Iedereen maakt deel uit van een familie. Alles is familie, al is familie soms niet alles en kun je elkaar ook kwijtraken. Denk aan familie en de verhalen komen los. De literatuur staat dan ook bol van de familieverhalen.

Waar denk jij aan als het over jouw familie gaat? Welke spreuk, brief of gedicht komt er bij jou naar boven borrelen als je over dit thema nadenkt? Doe mee met de schrijfwedstrijd en stuur jouw visie naar ons op. Dat kan een fictie of non-fictie verhaal, een brief, gedicht of songtekst zijn. Uit alle inzendingen wordt een winnaar gekozen die mee mag doen met de opvolgende schrijfcursus. Daarnaast worden de inzendingen getoond in Cascade (dat mag ook anoniem).

Spelregels

Jury

De jury bestaat uit Mohammed Benzakour (socioloog, schrijver, columnist, imker, visser en dichter), Nabil Tkhidousset (verhalenverteller, schrijver en spoken word artiest) en Renate Giesbers (Rayonmanager Bibliotheek AanZet).

Voor meer informatie, zie stichting-cascade.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics