Zomerschrijfwedstrijd De Achterpagina

Ook in 2022 wordt het zomer, maar wat voor één? Is het de zomer van het slechte humeur, met lange rijen, hittegolven en venijnige virussen? Of is het juist nu het moment voor de kracht van de verbeelding? Hoe dan ook, het is tijd voor een zomerschrijfwedstrijd. De Achterpagina nodigt de lezers ook dit jaar uit om een kort verhaal (maximaal 600 woorden) te schrijven rond het thema ‘hoe heet kan een zomer zijn’. De jury bestaat dit jaar uit Michel Krielaars (voorzitter), Joyce Roodnat, Floor Rusman, Frank Vermeulen en Marjoleine de Vos. Mail uw verhaal vóór 19 juni naar achterpagina@nrc.nl onder vermelding van ‘Schrijfwedstrijd’. De vijf beste inzendingen worden op de Achterpagina en op nrc.nl gepubliceerd.

Voor meer informatie, zie nrc.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics