Schrijf een Tweet over bomen en vogels

Het thema van de wedstrijd is de relatie tussen de boom/het bos en (kleine) vogels. Schrijf de een tekst die de lengte van een Tweet heeft. Het blauwe vogeltje van Twitter sjilpt en kwettert: "De tekst mag uit maximaal 280 tekens bestaan."

Opgelet: Twitter beschouwt leestekens en spaties als teken. Harde spaties worden in tegenstelling tot tekstverwerkingsprogramma’s ook als teken geteld. De uitdaging voor jou zal eruit bestaan om het kort en krachtig te houden.

Op de Twitteraccount @Schrfwdstrd lees je de teksten van de genomineerden van verleden jaar en op YouTube kan je de bekendmaking van de winnaar herbekijken. Voor meer informatie, zie azertyfactor.be.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics