Vakantie (DNG Magazine)

Vakantie. Een pauze in je dagelijkse leven. De tijd om je te ontspannen in de zon, al dan niet met een dikke laag zonnecrème, op je huid. Sluit je ogen, pak je pen en schrijf op wat je ziet, voelt of denkt.

Ga je terug in het verleden met herinneringen aan de kolonie waar je als kind verbleef? Herinner je je de grote vakantiegebouwen van de vakbond waar je met het gezin op vakantie ging? Of denk je eerder aan zuiderse oorden met prachtige uitzichten en unieke culinaire ervaringen? Of misschien worden je zenuwen op de proef gesteld omdat je vastzit in het vliegtuig tien kilometer boven de grond? Of schrijf je liever over de ecologische gevolgen van onze reisdrang of over reizen in je hoofd? 

Voor deze schrijfwedstrijd met als thema vakantie kan en mag het allemaal. Klim in je pen en schrijf een tekst over vakantie en/of reizen. Dat kan in de vorm van een gedicht of ultrakort verhaal van maximaal 150 woorden en wie weet, prijkt jouw tekst binnenkort in het volgende magazine DNG van het Vermeylenfonds. De deadline is 15 mei.

Voor meer informatie en deelname, ga naar azertyfactor.be.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiƫle wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics