900

‘It takes an oak tree 300 years to grow, 300 years to mature, and another 300 years to die.’

Enkel in de laatste fase van zijn leven zorgt de eik voor de meeste biodiversiteit voor zijn onmiddellijke omgeving. Als je erbij stilstaat hoe langzaam een eik eigenlijk groeit en becijfert hoeveel mensen en generaties er zorgzaam mee moeten opgaan, wat doet dat dan hier en nu met je? Geraak je verstijfd van angst? Of krijg je meer ontzag voor de boom of misschien voor de mensen die ervoor zorgen? Hoe kan jij je hier en nu positief opstellen opdat in de heel verre toekomst iemand naar de boom kijkt waar jij je mee voor hebt ingezet?

Maak je liefde voor bomen kenbaar in maximaal 250 tekens. Opgelet, het gaat om tekens, dat is inclusief leestekens, spaties en regeleinden. De uitdaging voor jou zal eruit bestaan om het kort en krachtig te houden. Stuur jouw tekst naar 900@FromBrusselsTo.Tokyo. Voor inspiratie kan je terecht op onze Twitteraccount @Schrfwdstrd.

Regels

Voor meer info, zie azertyfactor.be.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics